1 månde uten data!

Hei alle sammen! Som dere vet har jeg vært uten data i ca. 1 måned nå, og da har jeg ikke fått blogget så mye så her kommer et innlegg om ting som jeg har gjordt denne måneden.

HÅKONDSHALLEN:

Det var sånn gjensynstreff greie for Kragerø, og der var jeg leder og det var veldig gøy de 2 dagene jeg var i form ihvertfall. Når jeg var der møte jeg alle folka igjen og vi fant på mye gøy. Første dagen var det åpning av leiren og sånn. Da tente vi ol-fakkelen i Lillehammer og det var veldig koselig. Andre dagen dro jeg, Lisa, Ewy, Jon Marius og Kjetil Andre ned på Mcdonals og spise og koste oss også gikk vil litt rundt på strandtorget etterpå. Det var veldig koselig. Når jeg var på leiren fikk jeg en ny vennine også hun heter Carina! <3 Kjempe glad i deg!! <3 Men jeg fikk ikke gjodt så mye de siste dagene fordi jeg ble liggene i senga! :/

VÆRT P Å GRAN:

I Vinterferien dro jeg og søstrene mine til Gran til Tante, Onkel, Michelle osv. Det var veldig koselig. Jeg og kunsina mi var på skitur. Da fikk vi en god latter kan man si, så "gode" som vi er liksom! hahaha

DRAMMEN MED CHRISTINA, NINA OG OLE KRISTIAN:

Jeg var i Drammen med Christina, Nina og Ole Kristian det var veldig koselig. Vi skulle egentlig dra på kino, men det ble ikke noe av fordi hvis vi hadde gjordt det hadde vi ikke rekt bussen tilbake igjen, så vi satt oss heller på Mcdonals og spiste og snakka og kosa oss det var veldig koselig!

UKM 2013:

Det har også vært ukm det var veldig gøy. Han ikke så mye mer og skrive om det egentlig. Men det var sykt gøy, selv om vi ikke kom vidre! :)

BURSDAGEN MIN OG MAMMA SIN:
Til slutt her jeg og mamma hatt bursdag! Mamma hadde den 21 februar og jeg 13 mars. Jeg fikk penger, smyker, sengetøy, sminketing/hundpleie osv. Kjempe fornøyd.

Det var det jeg hadde å skrive om har ikke hatt så mye å gjøre!! :) Men har hatt det gøy!

-EmilieAuli-
Liker