1 Søndag i Advent!!

Hei alle sammen!! I dag sto jeg opp ca klokka 11 også jeg, Michelle, Tante, Onkel, Even og Kunt Andre. Så ordna jeg meg før jeg ble henta fordi jeg skulle møte farmor og farfar.

De kom og henta meg halv 1. Og det var sykt koselig. Først dro vi opp til dem å snakka og kosa oss. Så dro vi til Torino og spiste det var også veldig koselig.

Veldig godt.

Etter vi hadde spist god mat dro vi i Kirka på Kirkekonsert som start på advent. Det var fint kor og sangere..

Tusen takk for en kjempe fin dag sammen med dere Farmor og farfar. Det har vært kjempe koselig får ikke sakt det nok assa..

Nå sitter jeg her med Tante og Michelle og gjengen og hører på musikk og greier koselig det å. Siste kvelden før jeg drar hjem igjen til Gausdal!! Det blir virkelig trist å dra!!

Dagens bibelord: Matt 21, 10-17:

Da han dro inn i Jerusalem, ble det uro i hele byen, og de spurte: «Hvem er dette?» Og mengden svarte: «Det er profeten Jesus fra Nasaret i Galilea.» Så gikk Jesus inn på tempelplassen og jaget ut alle dem som solgte og kjøpte der. Han veltet pengevekslernes bord og duehandlernes benker og sa til dem: «Det står skrevet: Mitt hus skal kalles et bønnens hus. Men dere gjør det til en røverhule.»
På tempelplassen kom noen blinde og lamme til ham, og han helbredet dem. Men da overprestene og de skriftlærde så undrene han gjorde og hørte barna som ropte i helligdommen: «Hosianna, Davids sønn!» ble de forarget og spurte ham: «Hører du hva de sier?» «Ja», svarte Jesus. «Har dere aldri lest:
Fra småbarns og spedbarns munn
har du latt lovsang lyde!»
Så forlot han dem og gikk ut av byen, til Betania. Der ble han natten over.

-Hva har du gjordt i dag?

-EmilieAuli-


Liker