12 Desember: Nå bestemmer jeg selv

Jeg vil bare bekalge for at vi ikke har kommet ut med noen innlegg verken igår eller over i går, men her har det vært sykdom, som har gjort at jeg verken har sittet på macen eller mobilen, men kommer sterkere tilbake nå, selv om jeg er noe redusert.

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan det er å endelig bestemme selv igjen fordi det er flere som lurer på det. For før jeg og Christopher flyttet sammen bodde jeg jo med bamanning 24/7. Jeg skal ærlig at det var litt skummelt å skulle flytte ut for hva om jeg ikke klarte og holde fast ved det jeg hadde jobbet med på BET, men samtidig tromfet den gladen, den taknemeligheten. Selv om jeg var redd så var jeg sikker på at det var det rette for meg å gjøre.

For det å ha flyttet inn sammen med Christopher er helt klart det beste valget jeg har tatt. Jeg syns det går veldig fint. Det er klart at jeg har mine perioder der jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre, men da har jeg god støtte i Christopher. Christopher er der for meg heletiden og har helt klart gjort at jeg er veldig trygg på han. Og fordi han er den han er så går ting også veldig bra. Fordi selv om jeg bestemmer over meg selv nå, så er vi likevel to stykker. Jeg og Christopher er alltid sammen, og finner på ting i sammen. Så jeg syns helt klart den overgangen har gått veldig fint. Og det beste av må nok være at jeg endelig føler meg hjemme, det har jeg ikke følt på mange år. Og at vi skaper vår familie.

Liker