17.mai

Hei alle sammen, og gratulere så mye med dagen! Idag har det vært 17.mai hadde egentlig tenkt til å ta endel bilder men formen har ikke vært helt på topp idag så orket ikke å ta så mye bilder. Ville heller bruke den energien jeg hadde på å være med venner :)

17.mai er liksom dagen du kanskje pynter deg litt og de fleste går i bunad. Men jeg hadde ingenting å ha på meg på 17.mai alt jeg prøvde idag følte jeg bare ble feil og ha på men fant en gamle kjole jeg har hatt liggende som passet så tok på den.

Som jeg sa har ikke formen vært helt på topp idag! Men selv om formen ikke har vært helt på topp har jeg kost meg veldig. Jeg har møtt venner og snakket og kost meg med den! Så har hatt det veldig fint! Men kjenner på kroppen at jeg er veldig sliten, er med Martin nå og har ikke så mye energi igjen, hadde vært godt og finne senga, men vil jo ikke legge meg nå.. Så derfor valgte jeg og heller kose meg sammen med Martin!

Som sakt tok jeg ikke noe særlig med bilder idag så blir et veldig bildeløst innlegg iforhold til at det er 17.mai. Hehehe men sånn går det!
Håper alle har hatt en like fin 17.mai som meg, og kos dere masse vidre:)

-EmilieAuli-

Liker