18 Desember: Endelig klar til jul

Nå begynner julen og nærme seg mer og mer. Det er helt klart mange ting om skal på plass med både gaver, pynting, bakst og masse mer. Men nå er vi endelig ferdig her i huset med det meste. VI har fått pyntet til jul, blitt ferdig med alle julegaver. Det eneste som nå gjenstår er å få pakket inn alle pakkene. Jeg har fått begynt, men ikke helt ferdig der. Men alt er i hus noe som er veldig godt.

Desember er en måned med mye utgifter og mye stress, men for første gang på mange år så kjenner jeg at jeg kan begynner og senke skuldrene litt, og det er veldig godt. Christopher har vært veldig flink til å hjelpe til med alt som skal gjøres, noe jeg overhode ikke er vant til fra før, men jeg må helt ærlig si at det er ekstremt godt å få hjelp, det gjør at alt av gjøremål blir mye koseligere og enklere.

Jeg er helt klart veldig glad for at Christopher er så god å hjelper til, og det at han klarer å se når jeg stresser rundt. Jeg føler ikke det er mange som har klart og se det før, men det at han gjør det, gjør også at jeg blir mer bevisst og klarer å roe meg lettere ned igjen.

Jeg har lenge vært spent på hvordan desember i år kom til å bli, men har fått en veldig god opplevelse av desember sammen med Christopher. Jeg er ikke lenger alene, nå er vi to og det er veldig godt. Og selv om desember krever mye av meg på forskjellig plan syns jeg Christopher er veldig flinke til å hjelpe meg å finne noe positivt! Nå er vi klart til jul og jeg gleder meg veldig, selv om jeg syns det er litt skummelt!

Liker