2019 skal bli en ny venning

2018 er over og jeg går nå inn i et nytt år med nye muligheter. 2018 ble ikke akkurat det året jeg kommer til å se tilbake på som et positivt år. Det har vært en kamp som mange ganger har virket helt håpløs. Noen positive ting fikk jeg jo oppleve, og det er jeg glad for. Men det har også vært et helvete på mange måter. 

Dette året som har gått har jeg vært mer innlagt enn jeg har vært hjemme. Jeg har vært innlagt veldig mye på Reinsvoll, og Innleggelsene begynte 1.februar Og etter det har jeg så og si bare vært innlagt. Jeg har også ligget en god del på intensiven, og jeg har hatt en barnevernssak hengene over meg hele tiden. 

Dette året som har gått har vært utrolig tung og tøft, og jeg har flere ganger ikke orket mer. Gitt opp, og ikke klart og se noen ende på noen ting. Tiden på den lange innleggelsen på Reinsvoll varte å over 7 måneder, og etter det har jeg bare vært en kasteball. Fram og tilbake hele tiden, og ingen som egentlig viste hva dem skulle gjøre. Barna ble tatt fra meg fordi jeg var så syk, så kampen har vært lang og vond. 

Men med dette året som har gått, hvor jeg har slitt så mye som jeg har, så kan jeg se tilbake på det året og få noe positivt ut av året. Jeg har klart og kjempe meg igjennom et år. Jeg har vært LANGT nede men jeg har likevel kjempet. Jeg har måtte hatt mye hjelp på veien men jeg har kommet meg igjennom 1 år. Jeg har kommet meg igjennom et år med  fult suicidalietet, suicidal forsøk. Jeg er stemplet som en høyrisiko suicidal pasient, men har klart og kjempe meg gjennom året. Jeg sitter igjen med masse erfaring, og lærdom. Og erfaringer jeg kan ta med meg i livet vidre.

Jeg er langt ifra frisk enda, jeg har en lang vei igjen. Men med sakte og korte mål framover, så kan jeg klare det tilslutt. 2019 skal bli mitt år. Det året som kommer nå skal bli en ny start for meg. 2019 skal være året som snudde livet mitt tilbake. Det året jeg skal vise alle de der ute at jeg har klart det! Jeg har fått tilbake livet, og kan kjempet meg igjennom en lang kamp. Jeg skal jobbe meg framover skritt for skritt. 

Liker