2021 er over, og vi går inn i 2022

2021 er over, og vi går inn i et nytt år. 2021 var året hvor hele livet mitt forandret seg totalt. Et år fylt med alle følelser og året jeg klarte å komme meg opp på beina igjen, og ble sammen med verdens beste person. Nå går vi inn i 2022 sammen, og vi gjør oss klare for å kjempe for at jentene skal komme mer hjem igjen og etterhvert bo her på fast basis.

Jeg føler dette året kommer til å bli mitt største år. Nettopp fordi kampen jeg skal kjempe for i år, er virkelig det som betyr alle meste! Tenk om 2022 blir året barna bor fast hjemme hos oss igjen. Det har i så mange år vært den største drømmen, men det har ikke vært mulig, mens nå er jeg klart til å kjempe og vet at jeg har store muligheter til å klare det.

Gleden er stor over at vi nå går inn i 2022! Jeg ser virkelig frem til å begynne med kampen. 2021 ble er år der jeg lærte meg å leve på nytt, men 2022 skal bli året der det siste og mest betydningsfulle kommer på plass. Vi går inn i 2022 med styrke, glede og viljesttyrke. Jeg vet det vil komme mange følelser inn i den prosessen vi skal kjempe, men vi går sammen og støtter hverandre, også vet vi at selv om det blir tøft så er det bare for en periode. Ønsket om å få jentene tilbake er det viktigste uansett hvordan kampen blir, og blir ting vanskelig skal jeg bare huske på alt jeg lærte i 2021!

Liker