22 Desember: Bak rattet igjen

Jeg har begynt å øvelseskjøre for å starte på lappen igjen. Jeg har tidligere tatt kjøretimer på en trafikkskole, men måtte slutte fordi vi fant ut at jeg måtte har en mer tilapsset bil og automat. Dette gjorde at jeg stoppet også ble det aldri noe mer, men nå kjenner jeg at det å ha lappen hadde vært veldig godt. Det av mange grunner, men mest av alt for jentene sin del. Hvis det skulle være behov for bil når jentene kommer hjem igjen.

I starten syns jeg det var veldig skummelt å øvelseskjøre, men Christopher gjorde meg fort trygg. Det kan fortsatt være ting som er skummelt men det er noermalt. Det er godt å være litt bak rattet igjen, og etterhvert være ferdig med lappen. Nå skal dere få høre litt hva Christopher mener:

Øvelseskjøring med Emilie!

Jeg (Christopher) har øvelseskjørt med Emilie nå i én uke ca, hun var jo ikke ukjent med å kjøre når vi startet litt, men som alle andre trafikkanter i kjøretøy der ute må man ha mye erfaring før man er en trygg sjåfør og god til å lese trafikkbildet når man ferdes bl.a på ukjente veier. Første turen vi tok var på ca 4 timer, helt ukjent vei og mange rundkjøringer, fordi Emilie presterte å si at hun ikke likte å kjøre i rundkjøringer.. Da tenkte jo jeg at hun skulle bli trygg i rundkjøringer ja! Så jeg tror det ble 20-22 stk på den turen.

Nå er hun ikke redd rundkjøringer lengre :)

Liker