Abort eller ikke!

Hei alle sammen. Mange menner at er du gravid i ung alder, så skal man ta abort. At man ikke har noe annet velg en å ta abort, fordi man er så uansvarlig og har ikke økonomi eller noen ting. Men er det virkelig sånn at når man er 16 år og er gravid at men vikrelig ikke klarer å ta vare på en unge? Er det sånn at man ikke har økonomi nok til å forsørge en unge? Dette er noe jeg tenkte mye over før jeg tok et valg. Jeg fikk en del slengt i tryne at jeg ikke kunne beholde ungen, fordi den kommer til å få det så vondt siden jeg og Martin er så unge. Den kommer til å få det så vondt fordi vi ikke har økonomi eller utdanning til å klare dette får vi beskjed om. Men man har ikke bare 13 år å gjøre ferdig utdanningen sin på. Hvis man vil kan man ta et friår og komme inn på skolen igjen neste år.

Det at vi er så unge har vel ingenting å si? Det viktigste en unge må fa er omsorg og kjærlighet av foreldrene sine. ja en unge må ha mat og klær og det den trenger, men man trenger ikke vøære millionær for å ta hånd om en unge. Det er mange unge på min alder som har klart å bli mor med samme inntekten jeg får tidligere, så hvorfor skal ikke jeg og martin klare det. Jeg mener at alder ikke har noe å si på om man klarer å ta vare på en unge. Det er hvordan du er som person og hvordan du stille opp for ungen. Så ikke kom å si til oss at vi ikke klarer å ta vare på en unge for det vet dere ikke. At vi er 16 og 17 år har ingenting på å si, vi kan bli gode foreldre fordi.

Det valget vi har tatt står vi for. Og uansett om folk kommer å snakker drit så endrer vi ikke mening. Valget er tatt! respekter det!!!

-EmilieAuli-

Liker