AKETUR I SNØEN

Dagen i går var full av mye plikter, og ting som måtte gjøres. Hele dagene startet klokka 06:00 da Sarah-Isabell sto opp og var klar for å starte dagen. Så vi sto opp spiste litt mat, skiftet og fikk på oss klær og satt oss i sofan og så på litt diseny junior og koste oss med mariekjeks. Etter en stund måtte jeg pakke sammen litt og få kledd på henne. For den siste tiden har vi bodd hun min bestemor, fordi jeg har så mye kjøretimer. SÅ vi kom oss ut døra og jeg kom meg på kjøretime klokka 10:00.

Etter kjøretimen gikk veien vidre hjem til Gausdal. Det var utrolig godt å komme seg litt hjem. Men hjemme så sto det en diger liste over ting som vente på å bli gjort, som å rydde og vaske rommet og stua mi, og få bort alt julepynten. Og gå igjennom de klære som er forsmå til Sarah-Isabell.

Men i alt som skulle bli gjort så rakk vi å reise på en liten aketur. For til jul fikk Sarah-Isabell et akebrett. Og den er veldig morsom. Det er veldig morsomt når mamma må dra rundt på akebrettet. Siden vi ikke er så mye hjemme for tiden så tenkte jeg at vi hvertfall kunne ta en liten aketur. Noe som var suksses.

Jeg er veldig opptatt av at selv om jeg har en travel og slitsom dag skal Sarah-Isabell få lov til å finne på ting hun syns er gøy. Jeg er opptatt av at hun skal kune finne på ting med meg forde. Ikke bare blir hun i bedre humør. Jeg får også litt mer energi til overs og kan la være og tenke på alt det som må gjøres, i en time liksom, og bare kose meg og bruke tiden jeg med henne.

Hun er jo nå 7 måneder og er veldig glad i å finne på ting med meg. Som foreksempel og ake, lekke med en leke, synge sanger osv. Hun krever jo ikke så mye enda, men det er veldig gøy og finne på ting nå jeg ser hvor glad og takknemelig hun blir for det.

Liker