Alentiden er viktig

Med to små barn i hus, der begge skal ha en bit av mamma og pappa. Er det viktig å få litt alenetid med hver enkelt barn også. Det er viktig at begge barna kan få ha litt tid alene med mamma og pappa. Sarah-Isabell gikk jo få å være enbarn til å blir storesøster, og da tror jeg hun til tider kan syns det være godt å ha mamma og pappa for seg selv også.

Det er noen ganger vi finner på ting der Thea-Aurelia ikke får funnet på så mye, og da er det greit å benytte anledningen til å bare ta med Sarah-Isabell ut på noe mens Thea-Aurelia får barnepass. Jeg tror begge barna kan ha godt av dette. Sarah-Isabell får full oppmerksomhet av oss og Thea-Aurelia får full oppmerksomhet. Men når det er sakt er det også viktig at vi passe på at begge barna får litt alenetid med oss. Så det ikke alltid er Sarah-Isabell som får bli med bort. 

Begge barna har også godt av å være litt borte fra oss, og derfor må vi bytte på så begge føler at de får blir mer mamma og pappa alene. Det er jeg veldig opptatt av. Det skal ikke være forskjell. Idag tok vi med oss Sarah-Isabell på Lekeland, mens Thea-Aurelia var hos oldemor. Og det var suksess, selv om det bare var noen timer storkoste hun seg. Hun løp rundt over alt og lekte og hadde det gøy. Når vi dro sammen uten Thea-Aurelia kunne Sarah-Isabell ha med både mamma og papppa inn i lekestativet og leke, og det satt hun virkelig pris på. Hun var høyt og lavt heletiden og smilte fra øre til øre. 

Thea-Aurelia også har kost seg sammen med oldemor idag når vi kom å hente henne smilt hun som en sol og da er det ikke vanskelig å se at hun virkelig har kost seg. Merker veldig godt på Sarah-Isabell at hun har fått rast ut energien sin idag for når klokka ble seks, gikk hun bare inn på soverommet sitt og la seg ned selv. Da var hun så trøtt at hun selv gikk å la seg og det skjer ikke ofte. Begge barna var enkle og legge idag, og sovnet så fort hode landet på puten så dette har vært en fin dag for dem begge.

  

 

Liker