Alldri følt en sånn familiefølelse

Hva er det å være en familie? Mange vil kalle familie kjøtt og blod. At det må være mitt barn, søster, mamma for å kunne kalle det en familie, men sånn er det overhode ikke for min del. Familie handler om hvem jeg vil ha i livet mitt. Hvem jeg vil kalle familie og hvem jeg vil dele livet mitt med. Under de siste samværene jeg har hatt med jentene har Christopher også vært med. Óg det har gått kjempefint for både barna og han. Jeg syns dem kommer godt overens, og vi stortrives alle sammen samlet. Vi er en familie og det er ingenting som føles mer riktig.

Christopher og jeg valgte å flytte sammen når jeg var ferdig med behandlingen på BET. Det har gått utrolig bra. Hverdagen fungerer fint og vi har det veldig bra sammen. Det er jo klart at vi kjenner veldig på den delen at barna ikke bor hjemme enda, vi jobber så å si daglig med å kunne ha dem oftere og på sikt ha dem på fulltid. Men mens den jobben gjøres er det klart at samvær er noe vi alltid ser fram til. Selv om det ikke er så masse iløpet av en måned er det viktig og nyte de øyeblikkene man kan.

I mange år har jeg levd i en bemmanet borlig uten å kunne være alene. Det har ikke vært rom for å kjenne på familiefølelsen. Jeg har hatt fine samvær, og er fornøyd med det, men det er stor forskjell på følelsene jeg sitter igjen med etter samvær nå enn før. Etter samvær nå kjenner jeg på en familiefølelse jeg aldri har kjent på før. Nå kommer jentene hjem til noe jeg vil kalle et hjem. Før når jeg hadde samvær var alltid målet at jentene en gang skulle tilbake, men samtidig virket dette helt umulig. Nå per idag er det helt anderledes. Nå kan jeg ha jentene å tenke at en dag skal dere hjem på fulltid og det virker oppnålig. Alle avgjørelser som Christopher og jeg tar er med tanke på at barna skal hjem.

Christopher og jentene går veldig godt overens, noe jeg syns er utrolig fint se. Christopher og barna er det viktigste for meg, så å se all den gleden dem har i hverandre er helt fantastisk. Når vi hadde sist samvær kjenten jeg at familiefølelsen virkelig "kicket" inn. Vi hadde mange fine stunder alle fire. Vi var samlet og alle storkoste seg. Christopher er kjempe flink med jentene. Han drar dem med på lek og er med på det dem vil. Han viser kjærlighet og glede ovenfor jentene, og er engasjert i å bli bedre kjent. Han svarer fint på spørsmål og trygger jentene når dem lurer på ting. Det å ha Christopher ved min side når jeg skal gå veien om å få jentene mer og mer, og etterhvert på fulltid er jeg ekstremt taknemelig for. Vi skal bygge opp igjen familien sammen. Vi skal lage et rom for en familie på fire og skape masse fine stunder sammen. Det blir en spennende tid i vente og jeg kunnne ikke vært mer heldig som har en fantastisk støtte i Christopher.

Liker