Allerede en måned!

Hei alle sammen! Tiden går så utfattelig fort. Idag er Sarah-Isabell allerede en måned, og det føles bare som en uke. Tiden løper får oss før vi rekker å tenke.

Den første måneden har hun utviklet seg veldig mye. Hun har blitt mye sterkere i nakken, hun er mye mere våken og fyller faktisk noen klær i 50-56. Noe hun ikke gjorde på sykehuset. Da var det alt for stort. Men hun har fått litt mer på kroppen nå en det hun hadde når hun kom ut, og det er godt å se.

Netten går faktisk veldig fint. Hun sover nesten hele nattan, jeg må bare opp mellom 00:00-01:00, 02:30-03-30 og 05:00-06:00 for å gi henne mat,når hun har fått det legger hun selg igjen. Vi har selvfølgelig hatt noen våken netterderhun skriker mye, og de er veldig slitsome, men vi har kommet oss gjennom det også, da er det bare å slappe av på dagen også.

Den første måneden har vi kost oss masse. Vi har vært på lillehammer, hatt besøk av familie, væt med Martin (barnefaren)og bare kost oss hjemme. Men som tidligere sakt, det har allerede gått en måned. Skal tiden gå som denne er hun stor før jeg vet ord av det! Men hun er fortsatt den lille prinsessa til mamman sin!!

Her er noen bilder fra første måneden:

Liker