Amming i offentligheten

Hei alle sammen! Nå skal jeg ta opp wt tema som veldig mange har forskjellig menninger om og det er amming i ofrtligheten. Hvorfor er det galt og amme i ofentligheten? Hvorfor skal ikke babyen få mat med en gang den er sulten hvis vi er ute? Hva er galt med å amme ute i ofentligheten?

Når jeg satt på toget igår våknet Sarah-Isabell fordi hun var sulten. Jeg la henne derfor til puppen får å gi henne mat. Noe som jeg mener er helt greit, for hun trenger jo mat hun også. Men når jeg satt der og gidde mat fikk jeg mange stygge blikk mot meg. Hva er galt med å amme i offentligheten. Hun er et menneske som trenger mat akkurat som alle andre, men der maten hennes er i puppen. Det er litt rart at folk skal ha noe med at jeg gir barne mitt mat. Det er en helt normal ting, det er sånn verden er. Folk syns ikke det er rart at hunder gi barna sine mat og de ammer. Men at vi mennesker ammer det er rart.

Jeg skjønner at folk ikke vil at vi som ammer bare skal slenge fram puppen, og gjøre så mye ut av det. Men å legge barnet fint og rolig til puppen ser jeg ikke noe galt i. Alle som har mødre som kan amma har fått melk fra puppen. Det er helt normalt. Det er sånn vi er skapt til.

Jeg mener folk bare skal la folk få amme ute i offentligheten. Det er noe vi mødre må få lov til. Selvfølgelig kan vi dekke oss til med kanskje et lite teppe, for å vise litt hensyn. Når jeg ammer ute i offentlifheten tar jeg et lite teppe rundt Sarah-Isabell også legger jeg det litt over hode hennes, sånn at vi dekker til litt. Samtidig kan jeg ikke dekke helt for, for jeg må kunne følge litt med på hun og hjelpe henne om hun mister taket.

Jeg vet mange har forskjellige menninger om akkurat dette, og at noen syns dette bare er ekkelt og hensynsløst og gjøre, men da vil jeg dere skal tanke 2 minutter ekstra og tenke at det er sånn de får mat. Og prøv og tenk at de trenger mat akkurat som deg. Og du har kanskje fått mat på den måten du også og mamma din kunne amme deg.

Liker