Back to School

Det er rart og være tilbake på skolebenken etter et år hjemme. Det er mye å sette seg inn i, og nye venner og beskjentskap skal lages. Karaktere skal settes og fag skal bestås. Det er utrolig rart.

Nå som jeg har hatt et helt år hjemme sammen med Sarah-Isabell har jo ikke akkurat fag vært noe jeg har tenkt så mye på, men nå skal jeg møte opp på skolen til riktig tid, med riktig utstyr, leksene skal være gjort og jeg skal være forbredt til timen. Så mye å sette seg inn i på veldig kort tid, og mye som må ordnes.

Men selv om det er rart og være tilbake på skolen er det også utrolig godt å kommer seg tilbake. Det å ha noen å gjøre hver dag, og noe jeg må følge opp, det er utrolig godt. Jeg ser frem til dette skoleåret og skal stå på så godt jeg kan, jeg skal gjøre alle lekser, jeg skal kommer forbredt til hver time, båder med å ha med alt av utstyr også skal jeg ha lest meg litt opp og vite hva vil skal ha om. Jeg skal prøve å få et godt sammenhold med klasse, og ha minst mulig fravær. Dette skal bli et fint år.


Liker