Barn i alle rettninger

Dagen idag har vært travel. Jeg har hatt begge ungene, fordi Sarah-Isabell hoster så stygt. Det å ha begge barna hjemme er mer trevelt enn å ha bare en av dem hjemme, det er også mer stress siden de er syke begge to. Men samtidig er det veldig koselig. Jeg og barna koser oss veldig når Sarah-Isabell er hjemme fra barnehagen.

Moningen starter med morgenkos i stolen sin med melk, dyna og barneTV på tvn. Der sitter hun i ca 1 time og bare slapper av, når det er ferdig så går vi på badet og steller oss å får på oss klær for dagen, og går å spiser frokost. Resten av dagen går da til å leke med Sarah-Isabell og finne på ting hun syns er morsomt, som idag så hørte vi på musikk og danset litt. Det syns hun er kjempegøy.

Vi har også vært på et møte idag og hos legen. Thea-Aurelia er blitt litt tettere i halsen så derfor måtte vi reise tilbake til lege for å skjekke at hun ikke trengte noe mer  behandling, men vi fikk heldigvis lov til å reise hjem, og ta en velfortjent helg. Når er det helg og vi skal kose oss masse. Dagen idag har jeg kost meg veldig sammen med barna. Jeg syns det er veldig koslig å ha den hjemme begge to. Jeg har hatt barn både høyt og lavt men kost meg veldig.


 

Liker