Besøksdag i barnehagen

Igår var en veldig travel da, der det var fult kjør hele dagen. Vi startet dagen med å stå opp klokka 06:00 og ordnet oss for et besøksdag i barnehagen, og når vi var ferdig der kom mamma, tante og onkel på besøk.

Klokka halv 10 til halv 11 hadde vi besøksdag i barnehagen sammen med alle de andre barna som skal begynne i avdelingen Sarah-Isabell skal gå. Når vi kom de ble vi tatt godt imot, og snakket litt mens ungene satt på gulvet foran oss og lekte. Sarah-Isabell er den eneste jenta på avdelingen sin, men hun koste seg veldig. Sarah-Isabell har begynt å være litt sjenert når hun møtter andre mennesker, så jeg trodde kanskje hun ville være litt sjenert når vi kom i barnehagen, men da tok jeg veldig feil. Hun brydde seg ikke om meg i det heletatt, hun var mye mer opptatt av alle de andre barna og lekene der og koste seg kjempe masse. Hun lekte og hadde det kjempe gøy. Noe som jeg syns er veldig bra, det er godt å se at hun trives i barnehagen hun skal gå i fra onsdag neste uke.

Når vi hva ferdig i barnehagen, dro vi hjem og slappet av litt for mamma/bestemor, og min tante og onkel. Jeg laget grønnsakssuppe og vi kosete oss veldig. Det var veldig koselig å få besøk av mamma. Siden det er første gangen hun var på besøk etter jeg flyttet. Sarah-Isabell syns også det var veldig stas å få besøk av bestemoren sin, hun viste hunne rommet sitt og var super glad.

Det var en super fin dag selv om det var en travel dag. Det er alltid koselig å få litt besøk. Og spesielt av mamma, siden jeg ikke ser henne hver dag lenger som jeg er vandt til.

Liker