Bestill glede og skjønnhet hos Efi.no

//Sponset innlegg//

Hei alle sammen!! Dette innlegget kom litt sent hahah. Skulle egentlig skrevet om det forje uke, men siden jeg ikke har hatt bloggen førsteprioritert den siste tiden, så kom ikke innlegget før nå. Jeg skal prøve å holde dere litt oppdatert den siste tiden men lover ingenting. For dagene blir tatt som de kommer. Men skal prøve. Klokken 12 idag skal jeg til jordmor så det kommer vel et lite innlegg etter det, om formen holder seg fin. Men nå snakker jeg meg litt bort så får vel begynne. For i dette innlegget skal jeg vise, anbefale deg 3 produker fra Efi.no. De sendet meg nemelig nooen produkter for en stund siden, men måtte prøve dem ut før jeg skrev om dem. Og jeg er utrolig fornøyd med dem, og det var jeg med det jeg fikk for en stud tilbake også (Hydro Silk barberhøvel, Pearl Body Serum og Pearl håndkrem). Denne gangen fikk jeg DGEA-krem, Basik fotkrem og Soft silk tights. Og jeg er utrolig fornøyd med den.

DGEA-krem (50ml):

DGEA gir deg en myk og ungdommelig hud, Ved påføring av denne kremen 1-2 ganger dagelig, merker du fort forskjell.Kremen trekker seg rask og effektivt inn i huden og du merker fort forskjell. Hunden blir både silkemyk og velduftende. Ved påføring av denne kemen 2 ganger i døgnet en om morgene og en om kvelden, kan du fort få et bra resultat. Kremen har mye positive kommentarer rundt i skandinavia, og mange er veldig fornøyde.

Noen ingredienser:

  • Kreatin- Strammer opp og glatter ut rynker.
  • E-vitamin- Antioksidant som motarbeider aldringstegn.
  • Ginseng- For hudens styrke og smidighet.
  • Alone Vera- hudens gode venn i arhundreder- tilfører fuktighet og virker beroligende.

Så vil du prøve den så stikk innom Efi.no og bestill den gratis her (betal kun frakt) eller på linken her----> http://www.efi.no/produkter/dgea/

Jeg er selv veldig fornøyd med produktet, og fikk en mye mer fuktigere og myk hud etter kort tid. Så til deg som vil ha en myk og ungdommelig hud eller vil ta godt vare på huden din anbefaler jeg den. Den er utrolig god.

Basik fotkrem:

Basik fotkrem er en ny typpe fotkrem som gi føttene dine den pleien de trenger etter en lang og slitsom arbeidsdag. Den har noen mikropelser som fungerer direkte inn i huden. Mikroperlene inneholdeer C og E vitaminer, noe som er veldig godt for huden.

Noen flere ingredienser:

  • Sjøgress ekstrakt- bidrar til å gjenoppdygge huudens elastisitet.
  • Shea butter- gjør huden myk og hindrer uttørring.
  • Salvie- beskytter og gir huden styrke og smidighet
  • Glycerin- bløtgjør og bevarer fuktbalansen.

Så vil du prøve den så stikk innom Efi.no og bestill den gratis her (betal kun frakt) eller på linken her---->http://www.efi.no/produkter/basik-fotkrem/

Jeg er veldig fornøyd med dette produktet også. Den gir en veldig god god krem og den trekker seg fort inn. Jeg påfører den hver kveld og fikk fort et positivt resultat. Føttene er føles mye mykere og har fått mer fuktighet i føttene. Jeg er veldig fornøyd. Prøv du å!!

Soft silk Tights:

Soft silk tights er laget med micofiber og leveres i 40 denier. Strømpebuksen teler en aktiv livsstil. Den er ekstra myk og har en god kvalitet. Du kan selv bestille den størrelsen og fargen du selv vil ha.

Så vil du prøve den så stikk innom Efi.no og bestill den gratis her (betal kun frakt) eller på linken her----> http://www.efi.no/produkter/softsilk/

Jeg er veldig fornøyd. Den er veldig god og ha på og det blir ikke hull i den med en gang. Den holder fint ikke bare til en bruk, men du kan faktisk bruke den flere ganger uten at det går hull i den. SÅ jeg anbefaler dere sterkt å prøve denne.

-EmilieAuli-

//Sponset innlegg//

Liker