Bestill glede og skjønnhet hos Efi.no

//Sponset innlegg//

Pearl Håndkrem:

Pearl håndkrem er en ny, pleiende og beskyttenede krem. I kremen er det små mikroperler med Q 10 og E vitamener. Når du påføere kremen på hendene så knuses de små mikroperlene. Antikoksidantene hjelper cellene men å få energi og hjelper til med å motvirke alderingstegn.

Kremen er også tilsatt Olivenolje, Shea butter og Glycerin grunnen til det er fordi hendene dine kan ha fått stor slitasje iløpet av kort tid.

  • Olivenoljen gjør at hunden skal ble glatt og elastisk.
  • Shea butter gjør huden myk og hindrer uttørking.
  • Glycerin gjør at hunden bevarer sin naturlige fruktbalanse og virker bløtgjørende uten å fete.

Pearl håndkremen er mildt parfymert og trekker seg rakt inn i hånden. Jeg selv er veldig fornøyd med produktet. Det er en krem som er god å påføre huden, hendene føles mye glattere og mykere etter den er påført og trekt seg inn. Denne hådkremen treker seg også fort inn i huden noe som er veldig bra, for da slipper du den seige og fettete følsen på hendene i lang til etter påføring. Kremen er veldig behagelig å ha på og jeg bruker den selv flere ganger om dagen!

Har du selv lyst til å prøve Pearl håndkrem kan bu bare trykke----> Her

Pearl Body Serum:

Pearl Body serum er en bodylotion som er tilsatt Q 10 og E vitaminer som beskytter huden og gir ungdommelig glød. Denne kremen er veldig god i forhold til vårt klima og har små mikroperler som knuser ved påføring. Denne kremen er laget for det som er opptatt av å besktte og ta godt vare på huden din.

Kremen er tilsatt Olivenolje, E vitaminer og Q 10.

  • Olivenoljen- har et føyt innhold av antioksidanter, trenger dypt inn i huden og tilfører et langtidsvirkende skjold av fuktighet.
  • Q 10 er en kraftfull antioksidant som gir cellene energi og beskytter mot tidlig aldring.
  • E vitamin motvirker hudens aldring ved å bekjempe frie radikaler.

Jeg personelig er veldig fornøyd mer Pearl bode serum. Den er god å påføre huden og gir et veldig godt resultat. Jeg har brukt den moegen og kveld i noen dager nå og merker alerede forskjell. Hunden min er mye mykere og glatere. Kremen er også veldig god og påføre og trekker seg lett inn i huden.

Har du lyst til å prøve Pearl Body Serum, kan du trykke---->Her

Hydro silk barberhøvel:

Hydro silk er en barberhøvels som er designet for kvinner. Den sørger for å pleie huden din samtidlig som den fjerner uønsket hår. Bladene på barberhøvlen er omgitt av et serum som som aktiveres ved påføring av vann. Den tilfører deg en blanding av ekstrakter fra havet og shea butter ved hvert strøk du tar.

Jeg syns denne barberhøvlen er veldig god. Den fjerner godt det uønskede høret, og smtidig blir jeg ikke tørr på huden etter jeg har barbert meg. Den er også veldig god å bruke, både høvlene og skaftet er beghagelig. Den anbefales sterkt.

Har du lyst til å prøve Hydro silk trykk her----> Her

-EmilieAuli-

Liker