Blogg livet

Hei alle sammen! Den siste tiden har jeg tatt bloggen litt til sides fordi jeg trengte en liten pause. Jeg trengte og koble meg litt av alle kommentarer og all skrivingen. Etter jeg begynte og blogge har det blitt en del av hverdagen. Det er en ting jeg i hovedsak liker å drive med, men noen ganger trenger man bare en pause. Neste uke kommer jeg til å være på plass igjen med bloggingen og derfor vite om det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om. Om det er det så bare kommenter det i kommmentarfeltet under.

Jeg er jo nå i svangerskapsuke 29 og det går fort nå til hele livet mitt vil bli forandra, men jeg gleder meg virkelig til det. Den lille prinsessa mi er litt liten så det store spørsmålet er om hun må ut før eller ikke. Var på sykehuset fredag 28.03 og fikk vite at jeg måtte komme tilbake på tirsdag 08. 04 for og se om det bare var en liten periode eller om det kommer av at hun får i seg for lite næring. Men vet egentlig ingenting før tirsdag.

Tilbake til det jeg egentlig skulle skrive om. "Hva skal jeg blogge om neste uke?". En ting jeg har tenkt til å gjøre iløpet av neste uke er å legge ut noen bilder av magen min nå, for det har jeg fått mye spørsmål om men egentlig ikke fått gjort det. Men det kommer iløpet av neste uke. men er det noe annet dere vil jeg skal blogge om, f.eks spørsmål i forhold til svangerskapet eller noe annet så kan dere bare komme med en liten kommentar så skal jeg skrive/ laget et lite innlegg om det neste uke :)

-EmilieAuli-

Liker