Boost opphold på BET

Denne uken er jeg inne på BET-seksjon for et sånn lite boost opphold for å jobbe videre med prosessen min. Det å jobbe med seg selv sånn som jeg har gjort det siste halv året er ekstremt krevende og det å holde prosessen oppe er helt klar noe som kan være tøft til tiden.

Det er veldig rart å være tilbake på BET nå siden jeg nå har kommet meg ut i egen borlig, og begynte å komme meg på en mer rett kurs i livet. Men på en annen måte er det veldig greit å få komme inn og kunne se videre på prosessen, kunne se nærmere på de utfordingene som har kommet etter forje opphold, og hvordan jeg kan fortsette en stø kurs videre inn i min behandling og prosess. For selv om jeg har fått til mye siste tiden, er det fortsatt en god vei igjen.

Mens jeg er inne på dette boost oppholdet på BET denne uken skal jeg begynne på blandt annet medesin nedtrapping. Dette er en ting jeg helt klart ha gruet meg veldig til. Og lenge tenkte jeg at det var noe jeg ikke kom til å gjøre. Veldig lenge var målet mitt kunn å kunne bli stabil nok til at barna etterhvert kan komme hjem, men mens prosessen har gått har jeg endret noe mening. Jeg har funnet ut at å prøve nedtrepping av medesiner kan være til god hjelp for meg i prosessen videre. Det å kunne bli medesinfri og klare hverdagen på egene bein er helt klart viktig, og for at jeg vet så er det mye bedre for meg å være medesinfri.

Medesiner skal være der for å holde kroppen i en stabil form, men dessverre er det ikke alltid medesiner gir den hjelpen man ønsker at den skal gi. Selv om medesiner skal være til en hjelp følger det ofte med noen bivirkninger som ikke alltid er like heldig. Jeg selv har ikke følt på noe særlig med bivirkninger, men så er det sånn at medikamenter har veldig mange forskjellig bivirkninger og det er ikke alle bivirkninger man merker så mye av. Sånn som jeg sliter veldig med at jeg er veldig sliten i hverdagen og kan fort kjenne at ting blir for mye. Jeg har ikke tenkt i det heletatt at det kan ha noe med medikamenter jeg går på. Jeg har bare tenkt at det er sånn det er for meg. Selvfølgelig trenger det ikke å være medikamenten som gjør det, men det finner jeg heller aldri ut før jeg prøver å trappe ned.

I starten vil jeg kanskje ikke merke så stor forskjell på den biten med tanke på at jeg kan bli veldig sliten av å vende kroppen av medesinene. Men jeg føler jeg har kommet til et punkt i prosessen min der det kan være greit å prøve å ta bort noen medisiner. Så det blir en veldig skummel uke, men samtidig også veldig spennende. Dette blir et nytt steg inni prosessen min, og et skritt lenger mot målet mitt.

Liker