Dagen i dag

Hei alle sammen. Idag har jeg ikke vært på skolen, fordi jeg har både hatt en tannlegetime og en legetime. Og da ble det veldig mye stress vis jeg først skulle til tannleggen, også komme tilbake på skolen etter lunsj også være på skolen i en time før jeg må gå til legen. Så da fant jeg ut at det var best og ta det litt med ro mellom timene. Er ganske sliten etter en ny natt med lite søvn, sovnet ikke før klokka var mellom 4 og halv 5 liksom.

Etter jeg kom hjem etter å ha vært hos legen, spiste jeg først litt mat. Så gikk jeg ned på rommet mitt og ordnet litt, skifta på senga og redde opp, så det skulle se litt koselig ut der. Etter jeg var ferdig med det har jeg vært med Martin. Og det var veldig godt å være med han igjen og bare nytte dagen sammen med han. Selv om vi ikke har vært mange dager fra hverandre føles det lenge. hahahha, men har kost meg med han idag.

Idag kjente jeg også en liten bevegelse. Det kjentes ut som sånn bobling i mage. Det er en helt fantastisk følelse og vite at barnet inni magen min, ligger å beveger seg inni magen og gir tegn fra seg. Blir i godt humør hvergang jeg kjener en liten bevegelse, selv om det ikke er så mye du kjenner, er det fortsatt veldig gøy!!

Kom med flere spørsmål til min spørsmålsrunde :)

-EmilieAuli-

Liker