Dagen i dag

Hei alle sammen. Idag klarte jeg faktisk og stå opp og være godt utvilt til skolen. Det var egentlig litt godt og ikke være så veldig trøtt når jeg sto opp. Men selvfølgelig kom trøttheta når jeg kom på skolen. Jeg ble sikkelig sliten og gledet meg egentlig bare til skolen var ferdig. Etter skolen idag så hadde jeg time til jordmor. Idag fikk vi ikke hørt hjertelyde fordi hun fant den ikke. Det var litt kjedelig men satser på å få høre den neste gang. Også vet jeg uannsett at alt er bra for var på ultralyd på lørdag og å se at alt var bra, pga magesmertene. Og det var det jo.

Når jeg kom hjem idag har jeg egentlig bare sittet med skolearbeid, fordi jeg har en medieprøve imorgen. Men det er nesten umulig å lære det! Jeg har lest i 2 dager med det nå og laget historiefortellig av det pensumet, men klarer fortsatt ikke å lære det! Det er rett og seltt for tungt og slitsomt stoff tror jeg. Eller så kan det være at det har skjedd litt mye de siste dagene. Men det blir første prøva vi har i det faget så får heller satse på at jeg gjør det bedre nestegang, om den her går dårlig.

Jeg er veldig sliten om dagen og orker ikke å være våken til langt på kveld. Så idag tenkte jeg faktisk at jeg allerede skal ta kvelden fordi jeg er så utrolig sliten. Trenger virkelig den søvnen for at dagen på skolen imorgen ikke skal bli så tung. Så jeg tror jeg sier natta nå. Og legger meg.

HUSK: spørsmålsrunden min (kom med spørsmål begynner imorgen)

-EmilieAuli-

Liker