Dagen idag

Hei alle sammen. Idag har vært en dag med masse stress. Kjenner jeg er utrolig sliten etter dagen har ikke hatt en eneste pause før nå. Det har rett og seltt vært fult kjør siden klokken 06:00 idag tidlig. hahahah. Hele dagen startet med at jeg sto opp klokka 06:00 fordi jeg måtte pakke sekken til idag og pakke til gym fordi jeg glemte det igår. Så dro jeg ned på skolen. Hele dagen startet med en ny oppgave som skal leveres på fredag. Ble så godt som ferdig med den idag, mangler ikke så mye ihvertfall. Så etter vi hadde jobbet med den i 4 timer så hadde jeg gym. Det tror jeg kanskje er den værste gymen jeg har hatt iløpet av hele skolen. Men jeg gjennomførte gymtimen, så er ganske fornøyd. Etter gymmen hadde jeg en prøve, som gikk helt ræva. For å si det sånn jeg vet at jeg strøyk, for klarte ikke svare på med enn 2 spørsmål. Men man skal ikke klare alle prøver.

Når skolen var ferdig idag så var jeg med Martin bort til helsestasjon, der vi skulle på sånn foreldre forbredene kurs. Der fikk vi vite litt om amming, og litt om hva helsestasjon kommer til å gjøre/ hjelpe oss med. Og litt info om litt forskjellig. Virket som en fin måtte og gi informasjon på, men idag var jeg så utrolig sliten at jeg kjente det var litt vanskelig og sitte og følge med. Var rett og seltt helt ferdig. Så måtte jeg vente på skolen til klokka var ca kvart på 7, fordi jeg hadde ingen til å kjøre før. Så da var jeg på skolen med Martin til jeg ble henta.

Når jeg kom hjem spiste jeg litt og nå har jeg gått ned på rommet for å sove, men før jeg legger meg nå så skal jeg gjøre lekser også skal jeg legge meg etterpå og ta en veldfortent natt søvn.

PS: Rakk ikke å begynne på spørsmålsruden i dag, og vet ikke om jeg får gjort det imorgen, men om ikke så kan jeg gjøre det i helga.

-EmilieAuli-

Liker