De vanskelige tidene

Hei alle sammen! Det er ikke bare glade og gode dager med en liten baby. Du kan ha både slitsome og vanskelige dager, Mengen forteller hvor flott og fantastisk det er, men hva med alle de dagene du faktisk ikke har det så bra? De er der de også. Og jeg skal ikke holde skjul på at det er noen vanskelige dager også. Noen av grunnene til at den dag kan vær vanskelig å takle er jo foreksempel at ungen din skriker hele dagen, og du ikke får noe tid for deg selv, eller at du ikke får slappet av i det heletatt. Men det kan være mange andre ting også.

Jeg har en jente som er veldig rolig. Hun skriker ikke mye, og sover hele natten, men likeveldig kan noen dager være vanskelig. Jeg skal ærlig fortelle at jeg har hatt noen tøffe dager den siste tiden. Ikke fordi Sarah-Isabell har vært utrolig eller skriki mye, men fordi kroppen min er så slite. Kroppen min trenger mer vile. Sarah-Isabell krever ikke veldig mye, men hun er veldig glad i å sitte på armen min, og den tiden hun sover er ikke jeg noe flink til å sove eller slappe av litt selv. Når hun sover rydder jeg eller driver med mye annet rart. Jeg tar meg aldri tiden til å slappe av, noe som er veldig viktig å gjøre.

Jeg er veldig sliten i kroppen om dagen, og føler meg ikke helt i form heller. Men likevell må jeg faktisk ta avsvar over Sarah-Isabell. Og det kan til tider være veldig vanskelig. Rett og slett fordi jeg er sliten. Jeg syns jo at det er veldig koselig å være med Sarah-Isabell og kose og dulle med henne, men noen dager er ikke like lette, og det tror jeg faktisk alle foreldre kan kjenne på. At noen dager har du bare lyst til å ligge i senga og sove, men du får faktisk ikke gjort det.

Jeg syns det er viktig og ikke bare skrive om de fantastiske og flotte dagene, men også skrive om det dagene som er kjeie, og vanskelige. Det er viktig at folk kan se at det å ha en unge ikke bare er en lek, men at man faktisk har et ansvar og noen dager kan det vært utfordrene og andre dager kan det gå lett som bare det!

Liker