Den lille prinsessa viser liv til verden

Hei alle sammen! Tiden går utrolig fort. Nå er jeg i uke 31 og det er bare 9 uker igjen til termin. Det er helt utrolig hvor fort tiden faktisk har godt. Jeg tenker bare på hvor mye ting faktisk har forandret seg siden ungdomsskolen.

På ungdomsskole var liksom planene mine og få fullført utdanningen og komme meg ut i jobb og etterhvert stifte meg en liten familie, men så lang tid tok det ikke. For når jeg begynte på vidregående tok det ikke lang tid før jeg tok graviditetstesten og den viste positiv. Det er egentlig ganske rart og tenke på hvor for ting faktisk kan forandre seg. Men jeg er utrolig glad for at jeg tok det valget jeg gjorde og valgte å beholde. Jeg gleder meg utrolig mye til den lille jenta mi kommer til verden. Om ca. 9 uker kommer livet mitt til å forandre seg MYE. Istede for å gå på skole neste år som alle andre på min alder skal jeg faktisk ta meg av en liten unge.

Mange sier jeg har øddlagt ungdomstiden min, men jeg menner selv jeg ikke har gjort det. Jeg får en ungdomstid, men ikke lik alle andre si. Men jeg tror min ungdomstid vil bli like fin som alle andre sin hvis ikke 1000 ganger bedre. Jeg har tatt et valg og beholde den lille jenta mi og jeg angrer ikke i det heletatt, tror det er det beste valget jeg noengang har tatt. Selv om det var et vanskelig valg der og da. Det var mange tøffe uker, men det var virkelig verdt det.

Nå er det bare 9 uker igjen til den lille prinsessa mi skal ut og hilse på mamman og pappan sin og den store verden hun skal vokse opp i, og jeg gleder meg utrolig mye. Her skal dere få noen bilder av magen min nå også en video av den lille jenta mi som vil vise liv til verden :)

-EmilieAuli-

Liker