Den «perfekte» bursdagen

Den tiden som har gått har vært fylt opp med masse program, og den tiden jeg har hatt fri har jeg måtte brukt på å samle krefter.

Som mange av dere vet så har minste dattera mi bursdag 25 januar og dette skulle feires. Når jeg setter igår med planlegging til bursdager så tar det alltid helt av. Da skal jeg klare alt og alt skal være «perfekt». Men hva er det egentlig som er den «perfekte» bursdagen? Trenger jeg egentlig å bruke masse tid og energi på det? Svaret er vel egentlig nei. Man trenger ikke å lage mer jobb enn man orker.

Men der har jeg et problem. For når jeg skal stelle istand en bursdag kommer alle ideene med en gang. Alt jeg skal ha av kaker pynt og programmet for dagen. Jeg velger ut temaer og lager kaker og pynt ut ifra det. En bursdag til mine barn skal være gjennomført fra topp til tå. Hver minste detalj skal være perfekt. Og det tar utfattelig mye tid, bare fordi jeg skal ha den «perfekte» bursdagen.

Jeg vet at mine barn bare er glad om de får pakker og kaker, men jeg liker å styre med bursdager. Jeg syns det er gøy og utfordre meg selv når det kommer til baking. Jeg liker og gjøre alt perfekt til den minste detalj. Så selv om det er mye jobb koser jeg meg med det. Og det er det viktigste. Jeg kommer til å dele bilder av bursdagen etterhvert.

Alle ble strålende fornøyd med bursdagen og jeg vet jentene mine koste seg og det er det viktigste. Men uansett en «perfekt» bursdag trenger ikke være mye jobb, eller dyrt. Et barn blir fornøyd uansett.

Liker