Dere lesere får gi meg challenges!

Det å sitte inne og bare sitte foran TVen med strikketøyet i hendene kan bli noe ensformig til tider. Så derfor tenkte jeg at hvorfor ikke kjøre en challenges runde her på bloggen? Dere lesere skal derfor få kommer med forskjellige utfordringer til meg som jeg må gjøre. Så klikk deg inn på kommentarfeltet mitt her på bloggen å kommenter hva jeg skal gjøre!

Kom med utfordringer så skal jeg lage en video der jeg gjennomfører utfordringene deres. Noen regler må jeg sette. Som tidligere sagt så har jeg operert foten så det må være noe som kan gjøres innenfor husets fire vegger, det kan ikke være ting som jeg er avhengig av to bein for å gjennomføre. Ellers tenker jeg at det mye skal kunne gjennomføres.

Jeg tenker dere kan kommer med utfordringer fram til onsdag klokken 15.00. Så fort deg inn kommenter hva jeg skal gjøre, for nå er det opp til dere hva jeg skal utfordres i. Gleder meg til å se hva som kommer.

For å kommentere i innlegget mitt her på bloggen må du ikke være bruker og logge inn. Det du gjør er å trykke på kommenter, skriver inn et navn du vil bruke. Der det står e-post kan du skrive hva som helst vare det står @hotmail.com etterpå.

Liker