Det å ha mål skremmer meg

For alle mennesker her rundt er det viktig å sette seg mål. Det er viktig å ha noe og strekke seg ette. Noen ganger klarer du målene du setter deg, andre ganger ikke. Men du har ihvertfall prøvd og det er faktisk ikke farlig og ikke klare målene du setter deg. Det er selvfølgelig surt. Men alle mål man setter seg her i livet er ikke til å nås selv om vi ønsker det.

Jeg er av den typen som syns det er kjempe skummelt og sette mål. Jeg syns det er skummelt fordi nedturen jeg får når målet ikke nås er så stor. Egentlig vet jeg at jeg ikke burde skamme meg selv om jeg ikke har klart målet for selv om jeg ikke klarer det har jeg prøvd og det er det viktigste. Men selv om jeg vet disse tingene og selv om jeg vet at det ikke er farlig så er jeg likevel redd. Men hva er jeg redd for målet kan du endre etterhvert. Du kan sette opp nye mål som kanskje er mindre for nettopp og klare det målet du egentlig ville klare.

Men som sagt jeg er redd for å sette mål. Jeg er redd for å ikke klare, for å mislykkes osv. Jeg vet selv at jeg ikke burde være det. Så hva er det egentlig som gjør meg så redd? Ikke vet jeg egentlig. Dette er en ting jeg må jobbe med, og jeg må sette meg noen delmål som jeg kan jobbe mot selv hvor skummelt det er, men likevel så vil jeg si ut til alle dere at det å sette seg mål er viktig. Og er det skummelt å ikke start med de største målene står med små delmål og jobb deg vidre ut ifra det.

Liker