Det å jobbe med seg selv er hardt

Nå er det igang med en ny uke er på BET-seksjon, og nye utfordringer skal jobbes med. Jeg tror egentlig ikke at det vil bli noe mindre enkelt denne uken her kontra ferje uke. Det er hardt og jobbe med seg selv, så jeg ser ikke på denne uken som noe enklere. Mange rundt meg spør er du mer klar denne uken. Og svaret er helt klart nei, og svaret nei vil være riktig sikkert hele veien. For som sagt det å jobbe med seg selv og sine utfordringer i hverdagen er hardt og du klarer ikke å være klar til å grave i gromen, men man kan være villig til å jobbe med seg selv. Men det er ingen dans på roser.

I helgen nå valgte jeg å legge alt med blogg og sosiale medier til siden. For etter forje uke var jeg veldig sliten, og trengte den hvilen jeg kunne få. Og i denne prosessen jeg er i nå så er det jo nettopp dette jeg skal lære meg. Det å sette grenser for seg selv, det å kontrollere hverdagen, det å styre over eget liv og egen behov. Så det å legge bloggen til siden i helgen var helt klart en bevist handling. Det var viktig for meg og kunne tenke på bare meg selv og være klar og uthvilt til denne uken jeg nå skal inn i.

I tillegg til BET behandling har jeg helt klart noen andre morsomme ting jeg skal foreta med denne uken. Jeg har endel mailen som skal sendes ut og besvares. Samt jobbe med litt andre viktige ting som dere vil kunne høre mer om i 2021. Jeg har mange planer for 2021 og gleder meg også stort til å sette i gang med disse tingene. Og jeg gleder meg også stort til å kunne dele det med dere. Ellers vil jeg bare si ha en fin uke,


Liker