Det er de gode minnene som betyr noe

Det å ikke ha barna på fulltid er helt klart en vanskelig å sårt tema som følger med meg i hverdagen. Selvfølgelig er det til tider kjempe tøft, men da syns jeg det er viktig å prøve å finne de positive opplevelsene vi har hatt sammen.

Jeg ser barna mine 6 ganger i året, pluss bursdag og julefeiringer. Men utenom det ser jeg ikke jentene mine. Og det vil si at i snitt ca annenhver måned. Og på de månedene er det rart og se hvor mye dem faktisk utvikler seg. Vi har og skaper masse fine minner hver gang vi har samvær, bursdag ect. og det syns jeg er utrolig fint. Vi finner på ting som både er morsom og ting vil alltid vil husk. Som for eksempel på forje samvær. Da startet vi samværet med en fin ridetur noe jentene har satt seg hel elsk på etter jeg tok dem med for å hilse på hester.

Det er en ting jeg er veldig glad i å finne på, og barna syns også det er kjempegøy og sitte på hesteryggen. Vanligvis har vi bare ridd sånn en liten runder på gårdsplassen til ei venninne av meg, men nå under forje samvær fant jeg ut at jentene kunne prøve å ri en tur sammen med meg og venninna mi. De elsker jo hester, og nå følte jeg at nå vet dem hvordan det er å sitte på hesteryggen og det har gått kjempefint så da fikk dem lov å ri på tur denne gangen da. Det tror jeg barna syns var veldig stas. De var ihvertfall strålende fornøyd.

Vi har jo kun 3 timer sammen når vi har samvær og det er begrenset hvor mye vi rekker på den tiden, men på forje samvær syns jeg vi rakk veldig mye på de timene og jentene var storfornøyde. Vi startet med en liten ridetur så dro vi hjem tok med håndklær og dro på butikken og kjøpte is, så gikk vi ned i elva sånn at jentene kunne plaske litt i vannet om dem ønsket det.

Vi hadde en super trivelig dag sammen den dagen solen skinte og alt var egentlig så og si perfekt. Vi rakk alt vi skulle og det viktigste av alt vi rakk og kose oss og fikk enda flere betydningsfulle minner. Vi filmet litt under samværet så det kommer en video fra dagen etterhvert men fram til da så kan dere se noen av de fantastiske bildene fra dagen!

Liker