DET ER IKKE BARE MEG DET GÅR UTOVER

Hver dag er jeg nødt til å lytte til kroppen. Hver dag må vi tilpasse så jeg klarer å være med barna hele dagen. Hver dag er en utfordring. Hver dag er gleder, tårer, vansker og tilpassing. Vi har en hverdag som til tider kan være veldig utfordrene, i et øyeblikk kan ting være fint i neste kan alt være tungt å vanskelig.

Vi har en sykdom vi må tilpasse hverdagen etter. Om det er sånn at Martin må ta barna en time for at jeg skal kunne få hvilt kroppen litt. Etter at han faktisk må ta mesteparten av jobben hele dagen fordi kroppen min er for sliten. Det gjør ting veldig vanskelig her hjemme. Vi krangler mye, vi er mye uenig, men også veldig glad i hverandre.

Det er ikke bare meg dette er vanskelig for, det er vanskelig for resten av familie også, alle de pårørende. Jeg kan ikke gjøre ting som folk flest, jeg må tilpasse alt selv. Jeg må tenke over hver eneste ting jeg gjør. Jeg må passe på at barna får all den omsorgen dem tenger om det er enten av meg eller Martin. Og det er en lang vei å gå for å finne akkurat de rutinenen og tilpassingene som må til for at hverdagen skal gå 100% rundt.

Denne uken har Martin begynt på jobb igjen, og Sarah-Isabell har fortsatt ferie, så jeg har vært alene med begge barna fra Onsdag-Fredag, og det er helt klart noe som har værte veldig utfordrene. Men jeg valgte at jeg må fokusere hundre prosent på barna. De må få den oppmerksomheten de trenger også må jeg ta resten som det kommer. Så lenge jeg har gitt barna 100% mens jeg er alene med en så vet jeg at jeg kan være utmattet med god samvittinghet. Da vet jeg at barna har fått det dem har trengt og at de har hatt en super dag, og at Matin faktisk kan ta kvelden sammen med med. Barna skal ha det bra hjemme selv om jeg er syk, jeg vil at det skal gå minst mulig utover dem.

 

Liker