Det er ikke galt å ha branefri

Denne uken har vært en travel uke, med mye og forholde seg til. Det har vært ting hverdag, og kroppen er ganske kjørt etter denne uken. Jeg lever med en diagnose der jeg må høre på kroppen, og ta ting etter hvordan kroppen er, og det er ikke alltid like lett når du har ting å følge opp, og to barn som skal ha sin del. Og da er det viktig at jeg til tider får litt tid til og hente meg inn igjen.

Barna våres er borte fast en helg i måneden. Og for noen som kanskje høres mye ut, men jeg trenger det faktisk. Jeg trenger litt tid til å bare tenke på meg selv og helsen min. Og jeg kan jo ærlig si at det er godt å ha barnefri når jeg har det. Og det tror jeg alle foreldre kan kjenne seg igjen i . Det er ikke galt å ha barna borte en helg i måneden. Det er jo for barnas beste at vi har valgt å gjøre det sånn. 

Det kan være mange syn på akkurat det, men for meg så er det faktisk nødvendig. Jeg trenger at noen kan hjelpe meg litt av og til, og sånn er faktisk livet mitt. Jeg mener at alle foreldre trenger litt fri iblant, og noen trenger mer hjelp enn andre for å få til foreldre livet. Og min helse er bare sånn. Men da er det godt å vite at barna trives der de er, og at de har det bra.

Jeg kan selv kjenne på den følelsen av at jeg faktisk har barna borte en gang i måneden. Men det er noe jeg bare må tenke at er riktig. For jeg vet at mine barn får det bedre om de har en mor som er frisk, ihvertfall så frisk som vi får til. Og det er ikke noe galt i det. Ja barna mine er borte en helg i måneden, og det er livet vårt. Men skal jeg være helt ærlig så er det faktisk litt godt å ha den tiden til å kun tenke på seg selv. Og det er noe alle foreldre kan kjenne på, selv om det ikke er det som folk snakke høyes om.

Liker