DET NYE

//Sponset innlegg//

Det Nye er et nosk blad for unge jenter. Det er et blad som inneholder underholdningsstoff som skjønnhet, mote, helse, samliv og så vidre. Bladet kom ut på markede for første gang i mars 1957. På 1980-tallet hva Det Nye virkelig kjent for sine utvalgte modellene som ble kalt <<Den nye piken>> og <<Den nye gutten>>. Før var Det Nye satt og ransjert til målgruppen 16-20, men etterhver som årene gikk fikk de en ny målgruppe og det er 20-25år. Idag er det det svært lest blad og jeg menner egentlig målgruppen burde være 16-25 år.

Jeg liker dette magasinet veldig godt, men den delen i dette magasinet som jeg syns var mest innspirerende og spenende og lese om må være <<Bare deg>>. Jeg syns det var en veldig fin og beskrivende tekst på hvordan livet til en som sliter med ensomhet har det. Og forskjellen på sunn ensomhet og vond ensomhet. Jeg tror denne teksten kan hjeloe mange til å se forskjellen på ensomhetsfølelsen, de fleste får i løpet av livet.

Nå får dere 5 utgaver av Det Nye- stor toalettmappe fra Lulu´s for kun 199 (+ porto kr 49 for gaven).

Om du velger å gå for dette tilbudet er du så heldig å få med Toalettmappen fra Lulu´s kommer i fargen "iris", og perfekt for reiser og tilbaderomshyller. Den rommer det nødvendigste av produkterog makeup, og leverens i et slitesterkt materiale som sørger for at den tåler reiser i mange år framover. Verdi kr 399,-. Om du er intresert i tilbudet så gå inn her:

http://abo.detnye.no/DNY150101/bloggnyhetsbrev/

Liker