Dette kan forandre livet mitt totalt

En liten oppdatering fra meg idag. Egentlig skulle jeg nå vært på BET-seksjon som jeg skrev til dere for en stund tilbake. Nå skulle jeg vært inne 1 måned til behandling for å finne ut om dette var noe som var noe for meg. Nå skulle jeg gått inn i noe helt nytt, og kanskje funnet en ny behandling som kunne fungert for meg. Men dette er blitt utsatt. Og nå skal jeg ikke inn før 9.november.

Mange spør meg hva jeg tenker om at det er utsatt, men sannheten er at det er vanskelig og si hva jeg tenker om akkurat dette. Jeg prøver å forberede meg til jeg skal inn på BET men samtidig har min måte å forberede meg til BET blitt til at jeg tenker minst mulig på at jeg skal inn. Det er et stor steg fra der jeg er idag og dette kan potensielt endre hele min hverdag. Men det kan gå være helt feil. Jeg ønsker ikke å sitte å gruble på alt som kan skje, og alt jeg skal rydde opp i. Jeg vil heller bare være klar på at jeg skal inn også ta resten når jeg er det. For å sitte å grue seg til man skal inn blir på mange måter skummelt det også.

Samtidig er dette noe som betyr mye for meg hvis dette funker. Det kan jo gjøre hverdagen min helt. Jeg kan komme langt og kanskje komme tilbake til min normale hverdag noe som er det største ønske jeg har. Men det kan jo å andre veien også. Derfor har jeg valgt å ikke tenke og gruble mer enn jeg må. For jeg vet at hvis jeg har store forhåpninger og dette ikke funker vil jeg bli sykt skuffet. Derfor syns jeg det er greit og heller kanskje ta det som det kommer. For da blir jeg kanskje ikke like skuffet om det ikke skulle fungere. Jeg vet ikke om jeg gjør det riktige, men jeg føler ihvertfall at dette er riktig for meg, og det er det viktigste.

Jeg har sakt dere skal få være med på denne reisen, og det tenker jeg fortsatt at dere skal få lov til. Det blir et tøft behandlingsløp, men samtidig er det en stor gevinst om det funker. Så det å prøve dette er helt klart viktig. Og uansett hvordan dette går så har jeg ihvertfall prøvd. Da har jeg ikke langt det fra meg ihvertfall. Men nå er det utsatt så fra 9.november til 4. desember starter behandling og det blir både spennende og skummelt.

Liker