DIY: til mamma og pappa

Det å skape nye ting av noe som er gammelt og ute av mote er alltid like gøy. Man kan leke seg med farger. Utfordre kreativiteten og skape produkter som plutselig kan komme til både fin og nyttig bruk.

Jeg har alltid vært glad i å lage ting. Alt fra smykker, malerier, strikking osv. Det gir meg mye glede og kunne lage ting til andre, eller pynte opp rundt meg selv, med løsninger som ikke finner sted noen andre steder. Hver gang jeg skal lage noe nytt leiter jeg alltid etter gamle ting som ikke koster så mye, eller ting som gis bort. Det mange kanskje ser søppel i lager jeg noe helt nytt ut av. Jeg er ikke laget av penger, samtidig syns jeg det er gøy å klare å lage et nytt møbel så billig som mulig og det er det jeg prøver på hver gang jeg setter i gang et sånn prosjekt. Hvor billig klarer jeg å få det? Men likevel få det like fint.

Til jul fikk mamma og pappa denne til julegave. Jeg fant denne telefonbenken gratis på finn og tenke med en gang at denne kunne jeg lage noe nytt ut av. Så jeg fikk den inn i huset, kjøpte maling, nye knotter og nytt stoff. Kjøpte inn litt pynt og bilder av barna som jeg gjemte oppi telefonbenken.

Selv ble jeg veldig fornøyd med resultatet. Med en gang jeg fikk den inn i leiligheten ble jeg litt usikker på om dette var noe som kom til å bli pent. Men prøvde meg likevel. Dette gikk fra å være et gammelt møbel som ikke ble brukt til å bli et mer moderne møbel som nå står i gangen til mamma og pappa.


Liker