Du klarer det du vil

Det å være ung mor byr på mye utfordringer båder psykisk og fysisk. Du skal bevise at du klarer å forsørge barne ditt for alle som vet hvem du er, og du skalkunne legge deg selv til sides og ha hundre prosent fokus på barnet. Du blir fulgt med på heletiden, og mange har sine menninger som saken. Det er ikke lett men vi får det til.

Som ung mor er det viktig og holde hode høyt. Det er viktig å bare gjøre jobben og hvise at du faktisk får til. Vi som er unge mødre kan være like flinke som de på 30, og det er det mange som glemmer, selv om vi beviser det gang på gang.

Jeg har møtt på mage utfordringer gjennom både svangerskapet og tiden etter, men jeg har en super datter, som nesten alltid er i godt humør. Hun er flink til å spise og elsker og hilse på nye mennesker. Hun begynner i barnehagen nå til høsten, mens jeg begynner på skolen igjen. Og vi skal også flytte for oss selv. Mye har skjedd på bare et år, og jeg har hatt mye oppturer og nedturer. Men ting har falle på plass, vi har til og med funnet et eget sted å bo.

Det er viktig å huske på en ting, og det er at du får til hvis du vil. Du er ikke noe dåligere selv om du er ung mor. Ja, du kan møte på utfordringer, men det kan du om du er 30 også. Så stå opp og ikke gi opp, for du får til.

Liker