Eksamen og darnedåp

Hei alle sammen! Nå begynne barndåpen og nærme seg enda mer, og det samme gjør eeksamen. Så nå om dagen er det mye å gjøre, Det er både lesing og klargjøring til barndåp. Så dagene er ganske hektiske. Jeg har fått sendt ut innbydelsene til barndåpen og laget bordkort og her også fått tak i dåpskjolen hun skal ha på seg.

Dåpskjolen hun skal bruke en en dåpskjolen innad familie. Jeg og søstrenen min har ikke brukt den, fordi mamma ikke tenke på den da, men Sarah-Isabell skal bruke den og det syns jeg er veldig stas. Den er langet av en familie medlem, og jeg syns det er bra at vi har det, for det er mye kosligere og bruke noe som flere i familie kan bruke :)

Jeg har planlagt veldig mye til barndåpen og har funnet ut at det blir sølv og rosa som blir hovedfargene. Gleder meg egnetlig veldig til barndåpen hennes.

Eksamen er 2 dager etter dåpen så jeg må lese veldig mye, men det går veldig bra faktisk. Jeg føler meg veldig klar til å ta eksamen og er veldig spent på hvordan det kommet til å gå. Jeg håper selvfølgelig at at det går fint og at jeg får en god karakter, men så lenge jeg ikke stryker er jeg fornøyd.

Det er mye som skal være på plass på kort til så jeg håper jeg klarer det, men krysser fingrene så går det nok fint :)

Liker