En brikke faller på plass

Tenk at når ting er på det verste, kan du faktisk se lyse punkter i live. Da du tror ingenting kan bli verre, kan det brått snu bare ved hjelp av et puslespill. En brikke faller på plass, og alt blir til latter og moro i det blå. Dette skjedde faktisk oss. Mens jeg lå inne på Reinsvoll fikk jeg etterhvert kontakt med en som besøkte bekjentskap som var langt inn. Dette førte til mye besøk etter bekjentskapet ble skrevet ut. 

Et besøk endte med puslespill, og mye latter. Det ble først et på 1000 brikker og 1000 brikker ble til 4500. Alt gikk i blått, og det ble etterhvert en vits. Etterhvert som tiden gikk ble vi venner på snap, og da var det gjort. Vi ble mer og mer kjent, og tilslutt endte det med kjærlighet. Tenk at en så liten ting som et puslespill kan ende så positivt.

Etterhvert som jeg hadde ligget inne på Reinsvoll fikk jeg etterhvert permisjonsordninger, og hvor endte egentlig permisjonene. Jo det endte hos Espen. Vi tilbrakte mye tid sammen, og følelsene kom mer og mer jo lenger vi var sammen. Nå som jeg er ute har vi det kjempe bra. Jeg bor nå i Gausdal og han bor på Reinsvoll. Det er jo litt reisevei, men det bryr jeg meg ikke noe om. Vi har det kjempe fint sammen, og jeg tror dette blir veldig bra. 

Vi storkoser oss sammen, og finner på mange koselige ting sammen. Vi går i fjellet og skogsturer. Vi er helt forskjellig med samtidig så like. Vi koser oss i hverandres selvskap, og dette er starten på noe nytt, og håper dere gleder dere like mye som meg og følge oss vidre. Og hvis noen ønsker en sprøsmålsrunde rundt oss så legg igjen en kommentar da vel. 

Vi lever livet spontant, og det er sånn vi liker det!!!

Liker