En dag med lite energi

Dagen idag har vært veldig lang og slitsom. Jeg har ikke vært helt i slaget, og vært veldig sliten i kroppen. Derfor har jeg egentlig bare brukt dag på å reise en tur på butikken, sett på ta, heklet og hatt Sarah-Isabell da.
Alle dager er ikke like bra, og idag har vel vært en av det dårlige dagene min. Jeg sliter endel med at jeg er veldig sliten i kroppen om dagen og sliten med jernlagret, så driver å går på jerntabletter og har merket en liten forskjell etter jeg begynte på det, men noen dager er kroppen mer sliten enn andre dager, og gjør at jeg ikke orker å gjøre så veldig mye. Eller så kan jeg ha dager som virker helt finne helt til jeg har gjort et eller annet som for eksempel husarbied, vært ute med noen venner eller hvert på helsestasjon. Da kommer det. Da blir jeg kjempesliten og trenger en kan lett sovne på sofan når Sarah-Isabell tar seg en lur.
Men nå er dagen snart ome og det er ikke lenge før Sarah-Isabell skal legge seg så da kan jeg ta det helt med ro og bare slappe av. Også regner jeg med det blir tidlig kvelden idag.

Dette er det jeg driver å hekler nå

Liker