En dagbok av de siste dagene

De siste dagene er det mye som har skjedd derfor har jeg ikke rekt å blogge noe sælig. Men har hatt det veldig gøy og fint i de dagene som har vært. På søndag var vi i barndåp, mandag var jeg i Oslo, tirsdag var jeg og Martin ute og spiste på kina resturante og onsdag gjorde vi ikke så mye.

På søndag var det barndåp til min søte lille lillebror. Det var kjempekoselig. Det var mange mennesker der, og MASSE god mat. Vi koste oss kjempe mye, men må si jeg var rimelig ferdig når kvelden kom, og gledet meg ikke veldig til å stå opp tidlig neste dag for å reise til Oslo.

Når mandagen kom var det bare å stå opp og ordne seg, for å reise til Oslo. Grunnen til at vi skulle til Oslo var fordi jeg skulle på et intervju iforhold til bloggen, og om abort som et valg. Det var jeg, Martin og Sarah-Isabell som reiste. Når vi kom til Oslo reiste vi først å spiste litt, så gikk vi litt i Karl johan før vi tok t banen til Majorstuen, der jeg skulle bli intervjuet. Når intervjuet var ferdig dro vi tilbake til Karl johan og handlet litt. Kjøpte egentlig ikke så veldig mye annet en gaver. Etterhvert begynte vi å bli litt sultene, så derfor dro vi å spiste litt igjen, før vi begynte å tenke på veien hjem igjen.

Sarah-ISabell var glad og fornøyd hele turen. Hun hadde det kjempe gøy, hun bare smilte fra øre til øre og det var nok å bare så på henne så begynte hun å le. Det var ikke surving i det heletatt hele turen og det er jeg veldig overrasket over. Men det er vel bare et tegn på at hun koste seg, og det gjorde jeg og Martin også.


På tirsdag tok vi det litt roligere, og bestemte oss egentlig bare for å ta hele dagen hjemme og bare slappe av, men fant fort ut at det ble for kjedelig. Jeg ble utrolig rastløs og hadde lyst til å finne på noe siden det var så fint vær. Jeg og Martin fant derfor ut at vi skulle reise på Kina resturante, for å spise litt god mat. Idet vi skulle til å reise, tilbyte søstrene mine, og Tina, samboeren til pappa og passe Sarah-Isabell så vi kunne reise ut å kose oss litt. Og det gjorde vi. Vi spiste god mat og dessert, og hadde det veldig koselig før vi tok bussen hjem igjen. Det har vært noen fine dager.

Liker