En fantastisk tur

Gårsdagen var en helt fantastisk dag. Jeg og Espen valgte å reise innover til Oslo, og gå litt rundt der og kose oss. Og det ble en veldig vellykket tur. Vi tar ekstremt mye bilder når vi finner på ting, og leiter hele tiden etter nye, fine steder og ta bilder på. Om vi reiser oppover til fjellet eller om vi bare kjører eller går rundt å finner steder og ta bilder er veldig forskjellig. Men igår valgte vi å reise inn til Oslo, og finne fine plasser og ta bilder der.

Det ble en suksess. Vi fikk tatt masse fine bilder og fikk en ekstremt koselig tur. Vi var en tur på aker brygge, slottsparken og litt forskjellig. Vi fant utrolig mange fine steder og ta bilde, og vi kunne sikker gått rundt der og tatt bilder i 24 timer, om det ikke hadde vært for at det var små kaldt og at man blir sliten av all den gåingen. Men vi var der noen timer og gikk egentlig bare å så oss rundt og tok bilder. 

Denne gangen var ikke turen så spontan. Vi valgte dagen før at vi skulle ta turen innover, og pakket derfor ned kameraer og alt utstyr vi trengte. Vi hadde med to kameraer og flere type linser, så skulle egentlig tro jeg var ute med en ekte fotograf for å ta bilder til er intervju eller noe, hahah. Men det er egentlig veldig greit, fordi vi deler veldig den interessen. Vi kan holde på med det i flere timer, og det føles ut som vi bare har brukt 1 time. Samtidig er Espen veldig positiv til bloggingen min, så når vi er sammen får jeg tatt endel bilder jeg kan bruke på bloggen. 

Jeg syns det er kjempe godt, at Espen er så opptatt av at jeg skal blogge, at jeg skal legge ut innlegg, og spør hver dag har du lagt ut noe innlegg idag. For selv om jeg har drevet med bloggen lenge, er det veldig godt å ha en person som er positiv til bloggingen, som hjelper meg med bilder og det jeg eventuelt trenger hjelp til. 

I løpet av dagen vil det komme ut en video fra dagen i går. Der kan dere se litt av hvordan turen var. Jeg er kjempe fornøyd med turen, og koste meg kjempe masse. Men samtidig ble jeg veldig sliten så dagen idag blir helt rolig, men det var vært det på alle måter.

Liker