En fin dag endte med tårer

Idag har vi hatt en veldig fin dag. Vi har kost oss, vært på helsestasjon, og bare funnet på litt så ting. Det er utrolig godt for meg at vi er to stykker om ansvaret av barna nå, siden Martin nå har feire så er vi begge hjemme med barna og det er utrolig godt. Som sakt har vi hatt en veldig fin dag idag, og det er viktig at vi tar vare på de fine dagene og øyeblikkene i denne perioden vi er i nå.

Dagen vår startet klokken 10 idag da vi begynte med å spise frokost sammen alle sammen, noe som lager en positiv dag på starten, så tok vi ferden videre til helsestasjonen der Thea-Aurelia skulle ta vaksine, veies og måles. og jammen begynner hun må bli stor. Å reise til helsestasjonen idag var noe jeg gruet meg veldig til siden det skulle være gruppe idag med alle som var født på samme tid som Thea-Aurelia, men det gikk veldig bra og det ble utrolig koselig.

Nå som både Martin og Sarah-Isabell har ferie bli det ofte noen lange dager når vi ikke finne på noe så derfor må vi prøve å finne på litt, men samtidig må vi ta det litt med ro så jeg kan slappe litt av. Selv om dagen har vært utrolig fin og koselig endte kvelden med tårer etter barna hadde lagt seg. Rett og slett fordi jeg var så sliten. Det er utrolig vanskelig å tenke på at jeg blir så sliten av å ha det gøy med barna. At det skal så lite til for at kroppen sier stopp. Det er utrolig vanskelig å vite at jeg ikke kan gi de 100% 24/7 men faktisk må tenke litt på helsa også. Men jeg må bare gjøre mitt beste å håpe at ting ordner seg med tiden.


Liker