En fin helg med en trist avkjed

Denne helgen har vært hos Espen. Det har vært utrolig godt og utrolig koselig. Vi har ledd masse, sett endel filmer, kost oss med god mat og godis. Vi starter med en grøsser/thriller og fortsatte i den sjangeren gjennom helga. Det var utrolig koselig og jeg stortrivdes der, så det var utrolig vanskelig å reise idag.

Det er rart hvor vanskelig det er å reise hver til sitt, selv om vi vet vi møtes igjen rett som det er. Men når jeg skulle reise idag så skulle man tro at det var siste gangen vi møttes. Ingen av oss hadde lyst til å skille lag idag. Men selv om det var vondt at vi skilte lag idag, og selv om det var trist, så kan man jo på en måte se det positivet i det. Det vises da for hverandre at vi bryr oss om hverandre.

Det blir ikke lange innlegget nå, men det kommer ut en vlogg fra fredagen senere ikveld om jeg rekker det før jeg skal legge meg. Jeg er ganske sliten, så idag blir ikke kvelden veldig sen. Men jeg har kost meg masse, og gleder meg masse til jeg skal møte han igjen!! Men plutselig er vi sammen igjen, det kan gå fortere enn vi aner det håper jeg!!

Liker