En hektisk helg! :)

Hei alle sammen! Er ikke sikkert det blir så mye blogging i helga for den er så fullbokkket som det går ann å få den ! hahaha. Det starter alt i morgen! I morgen skal jeg først på skolen så skal jeg ta bussen ned til Gausdal Arena og ha lydprøve med bandet siden vi skal spille på kvelden på åpninga av Ungdomhuset. Så skal jeg ha generalprøve med kulturskolen. Så skal etter det får jeg spist litt. Så begynner Åpninga av ungdomshuset så skal vi spille igjen (med bandet). Åpninga er ferdig klokka ni, og etter det skal jeg hjem.+ at jeg får være med Thorstein i hele morgen!!

Lørdag skal jeg først ned på Gausdal Arena engang til for en åpning til, da skal vi synge med kultursklen og ditt må jeg ned til 10 og være der til 17 også skal jeg dra til Follebu kirke og være hjelpeleder på Lys våken seminar. Det er at alle 5 klassingene i Follebu sover i kirka også skal vi finne på aktiviteter med dem, tror det blir veldig gøy!! Glader meg! Og det skal jeg sove til søndag.

Og på Søndag så er det gudstjeneste i Follebu kirka og da skal jeg synge til sanger. Så før gudstjenesten så skal jeg øve med Filip!! Det blir koselig å synge i kirka da. Er en stund siden jeg har gjordt det nå, og det er så koselig å synge i kirka så gleder meg egentlig veldig!

Kommer enten mange små innlegg i helga når jeg får tid eller så blir det et langt når helga er over!!!

Her er sangene jeg skal synge i helga:

På åninga av ungdomshuset:

Åpninga med kulturskolen:

I Follebu kirka:

Nei dette blir en helt fantastisk helg!!

-Hva syns du om sangene?

-Hva skal du i helgen?

-EmilieAuli-

Liker