En hektisk uke

Denne uken her blir en hektisk uke. Jeg har program og ting å gjøre hver eneste dag. Det blir en med mye morsomt, men også en del ting som vil bli utfordrende. Jeg pleier vanligvis ikke å ha så full uke som jeg har nå, da jeg trenger mye hvile mellom slagene, så denne uken kan bli tung på mange måter, men samtidig skjer det også noen ting jeg gleder meg veldig til, og de positive tingene vil forhåpentligvis gi med litt positiv energi.

Hele uken starter med at jeg skal gjøre ferdig et prosjekt jeg begynte på i helga, som dere vil få se mer av når jeg er helt ferdig. Også skal jeg også rydde og vaske leiligheten til jeg får besøk på onsdag. For på onsdag skjer det noe jeg gleder meg veldig til, jeg skal nemlig ha samvær med barna. Det er en stund siden jeg har sett dem nå, så det skal bli godt å få tilbringe noen timer sammen med dem. Der vi kan leke og kose oss. Om det er ønskelig kan jeg også skrive et innlegg om hvordan samværet gikk. Hvis du ønsker det så kan du skrive en tommel opp i kommentar feltet.

Torsdagen er den dagen jeg gruer meg aller mest til, for da skal jeg til tannlegen. Jeg gruer meg vanligvis ikke til å reise til tannlegen, men denne gangene skal jeg rotfylle en tann. Det fordi jeg har slitt med den tanna helt siden jeg fikk den. For den vokste ut med en feil. Og når det er snakk om sprøyter og ting som skal gjøres inni munnen min er jeg mer skeptisk. Men forhåpentligvis vil ting bli bedre etterpå.

Til helga kommer Espen oppover. Det er veldig lenge siden vi har møtt hverandre nå, fordi han har vært på feire i Spania. Så det skal bli godt å tilbringe litt tid sammen igjen. Vi har ikke planlagt så veldig mye enda, vi pleier å finne på ting litt spontant, så vi har snakket om litt fjellturer, og kino, men har vel ikke kommet helt fram til hva vi skal gjøre enda.

Så det blir en hektisk uke, men skal likevel likevel prøve å holde dere oppdatert, fra dag til dag. Dagen idag vil jeg også bruke en del tid på bloggen og skrive ferdig noen innlegg som kommer iløpet av uken.

Liker