En hektisk uke i vente

Det er en hektisk uke som står meg i vente. Det er fullstappet plan med forskjellige avtaler, innlegg som skal ut, kaker som skal bakes før min kjære lillesøster skal stå som komfirmant på lørsdag. Jeg har som vanlig masse planer samtidig som det er mange viktige avtaler jeg må ordne med. Dette gjør at dette blir en travel uke, samtidig sim jeg allerede sitter i rullestol og ting er litt vanskligere enn vanlig.

Som jeg har vært åpen om tidligere er det utrolig viktig for meg å ha litt pusterom mellom slagene, for vis jeg styrer for mye rundt uten litt pauser blir jeg sliten og mye fortere dårlig. Jeg fikk ikke vært med på komfirmasjon til ene søstra mi for noen år siden fordi helsen min ikke strakk til, men denne gangen her vil jeg klare å være med, og være stolt og gi kjærlighet til komfirmanten. For det å velge å ikke komme i komfirmasjon til søsken strikker hardt inn i sjelen, selv om det er til det beste er det utrolig vondt. Noe jeg helt klart ikke vil igjen. Jeg gruer meg litt til komfirmasjonen, men gleder meg jo også til å møte alle.

Men før denne store dagen er det masse som skal gjøres, og jeg må ta ting litt etter litt. Det er mange ting som skal iboks og det er for å ta på seg litt for mye. Men jeg tror dette skal gå fint så lenge jeg legger opp en plan for uken kommer jeg vel imål med alle gjøremålene, med god hvile imellom slagene! Skal blir spennende og se kaker blir ferdig, og masse mer.

#nouwseptemberchallange

nouw.com/nouwseptemberchallange

Liker