En mamma kan være gull verdt

Det å få litt alenetid er viktig. Men grunnet min helse er det en ting jeg ikke får. Men sammen med mamma kan jeg få litt den alenetid, men igjen så blir det jo ikke alenetid men det blir litt fri fra personellet, og en følelse av at ting er mer normalt. Så det å kunne være ute på tur sammen med mamma er en ting som helt klart er godt. Og det av mange grunner egentlig.

Bare det å ha litt alenetid med mamma. Det å kunne snakke om de små tingene som man kanskje ikke vil snakke med personalet om. Det å bare være mamma og datter å kunne legge litt syke Emilie bort på hylla. Det er selvfølgelig ikke alltid det går, men noen ganger går de tingene, og da er det veldig godt å være sammen med mamma.

Det å komme litt bort fra personalet jeg har på meg 24/7 er jo også helt klart en også veldig godt. Selv om dem er her for å hjelpe meg kan det bli litt mye av det gode i lengen. Du blir lei og sliten av å ha folk rundt deg til enhver tid. Og når det i tillegg ikke er familie er det kanskje hakke verre. Så bare det å komme seg ut noen timer og være med mamma er helt klart noe som kan lette litt på trykket. Det er ingen hemmelighet at det kan bli slitsomt men folk rundt seg til en hver tid. Det er kanskje vanskelig å sette seg inn i, men det er helt klart viktig å få litt pause. I noen tilfeller kan et sånn tilsyn også gjøre deg dårligere på mange måter.

Når vi kommer til det å snakke om ting med mamma som man kanskje ikke vil dele med personalet er det helt klart en forskjell der, mamma har kjent meg hele livet, og er alltid en trofast venn, og alltid en person jeg kan snakke til om alt jeg vil og det som sies til mamma blir hos mamma om jeg ønsker det! Men den alene tiden med mamma og familie er helt klart godt noen ganger!

Liker