En minnerik dag

Som jeg skrev til dere tidligere i uken, så sa jeg at jeg skulle ha samvær med barna på onsdag. Og samvær ble det. Det ble et veldig fint og minnerikt samvær. Samværet begynte klokke 16 og varte til 19. Vi koste oss masse. Og jeg er sikker på at barna koste seg max.

VI startet hele samværet med å spise middag og dessert. Da barna kom rett fra barnehagen og trengte å få i seg litt mat. Da syns jeg det var veldig koselig å kunne lage mat til dem kom hjem, som jeg pleide å gjøre hverdag når dem komme hjem fra barnehagen når jeg hadde dem på fulltid.

Etter mye mat og vellykket dessert, gikk vi ut og lekte litt. Det var kjempefint vær den dagen så en tur ut var veldig godt. Og det er alltid godt for barn å være ute og leke og kose seg litt fritt og ikke innenfor husets fire vegger.

Det er alltid litt rart rundt samvær. For hvert samvær jeg har er det veldig tydelig hvor store dem har blitt. Hvor mye dem har vokst osv. Vanligvis ser men ikke det så tydelig selv fordi man ser dem hver dag, men for meg som ikke ser barna så masse så ser jeg stor forskjell hver dag. Både i utvikling og hvor store dem har blitt. Det er på mange måter rart, men også veldig fint og se dem er friske og fine.

Avslutning på samvær er alltid litt trist. Det å si hade og vite at det er en stund til neste gang, men da er det bare og bitte tennene sammen, og heller ta de tårene som kommet etter barna har reist. Jeg syns det er viktig at barna ikke vil få en vondt følelse etter samværet fordi jeg blir lei meg. Selv om barna noen ganger ikke vil reise, så er det jeg som må være den sterke og voksene som må forklare at det er sånn situasjonen er nå. Men alt i alt en kjempefint samvær jeg vil huske resten av mitt liv.

Liker