En naken sannhet

Hei alle sammen. Jeg kan sitte her i senga, og skrive om den perfekte dagen jeg har hatt, med alle de perfekte tingene jeg har gjort. Men hvilket liv deler jeg egentlig da? Skal hver dag være perfekt og rosenrødt. Jeg føler uansett at det blir helt feil. Livet mitt er langt ifra perfekt, og selv om noe kanskje er litt vanskeligere enn andre ting å dele, mener jeg at å framstille livet på bare den perfekte måten blir helt feil.

Jeg blogger ikke for å dele den perfekte verden. Jeg blogger ikke for å sitte og gi et falsk bilde. Jeg blogger fordi jeg vil fortelle noe viktig. Jeg vil dele erfaringer, jeg vil dele for å hjelpe andre på som kanskje kan kjenne seg igjen, og jeg vil vise at det er lov og ikke alltid ha det bra. Det er lov og trenge hjelp. Og at selv hvor vanskelig du kan ha det så er det mulig å komme seg igjennom det.

De fleste som har lest bloggen min vet at mine siste 2 år ikke har vært bra. At jeg har vært innlagt både frivillig og på tvang. At jeg har måtte kjempe en kamp som på ingen måter er enkelt. Jeg har erfart mye de siste årene, og mange aner helt sikkert ikke hva det vil si og være innlagt på en lukket avdeling en gang. Eller kanskje sitter du med tanken på at når du er innlagt på en sånn plass er du "gal". For det er det vi ser på filmer, serier osv. Men sånn er det ikke.

På en sånn avdeling kommer det inn mye forskjellig og det er ingen som på noen måte der "gale" fordi dem blir innlagt på en sånn post. Det er helt vanlig mennesker som trenger ekstra hjelp i en sårbar situasjon. Noen mennesker sliter mer enn andre og har behov for hjelp på en annen måte. Noen er så lagt ned at det eneste som er forsvarlig er å ligge på en lukket avdeling. Men en ting alle har til felles er at vi er helt vanlige mennesker. Vi trenger bare litt ekstra hjelp for å komme oss igjennom en kritisk situasjon.

Jeg har vært mye innlagt de siste årene. Jeg har opplevd mye de siste årene, og jeg har og har hatt behov for mye hjelp og sånn er det. Jeg må bare lære meg og godta at det er den hjelpen jeg må ha. Selv om jeg ikke alltid er enig, selv om alt virker helt nytteløst, Men det er sånn livet mitt er og jeg må bare godta det.

Liker